Karitsapullia kanelisessa tomaattikastikkeessa
Reseptit
30-60 min
Kiitos

Karitsapullat kanelisessa tomaattikastikkeessa

Karitsapullat kanelisessa tomaattikastikkeessa ovat täydellistä syys- tai talvipäivän ruokaa: lohduttavaa ja lämmittävää. Tarjoile vaikkapa couscousin kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Karitsapullat

400 g luomu karitsanjauhelihaa (Tamminen)
2-3 valkosipulinkynttä
3/4 dl korppujauhoja
1 tl Maroccan Ras el Hanout -mausteseosta (Santa Maria)
1-1½ tl suolaa
3/4 dl korintteja tai rusinoita
1½ dl turkkilaista jogurttia
1 muna

Tomaattikastike

1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
(1 dl kasvislientä)
1 tl kanelia
1 tl suolaa
1 rkl hunajaa
1 rkl raastettua sitruunankuorta
2 rkl silputtua minttua

Lisäksi

keitettyä riisiä, kuskusia tai pastaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Karitsapullat kanelisessa tomaattikastikkeessa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X