Katkarapusalaatti
Katkarapusalaatti maistuu juhlien alkuruokana. Chilimajoneesissa pyöräytetyt katkaravut nautitaan näyttävästi rapealta salaatinlehdeltä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Katkarapusalaatti
- 1 kg kuorimattomia katkarapuja
- tai 500 g kuorittuja
- 2 kerää sydänsalaattia
chilimajoneesi:
- 1 dl majoneesia
- 2 dl ranskankermaa
- 3 rkl chiliketsuppia
Valmistusohje
Katkarapusalaatti tehdään näin helposti:
- Kuori katkaravut. Huuhdo, valuta ja kuivaa tai linkoa salaatinlehdet.
- Sekoita kastikeainekset ja lisää joukkoon katkaravut.
- Asettele salaatinlehtiä vadille. Lusikoi katkarapuja salaatinlehdille. Tarjoa katkarapusalaatti alkupalana.
Katso myös: Toast Skagen – tämä voileipä yhdistää katkaravut ja mädin täydelliseksi herkuksi!
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Katkarapu-avokadokupit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Katkarapusalaatti