Lampaanpaisti
Lampaanpaisti kypsyy maukkaaksi miedossa lämmössä. Sitruunalla ja yrteillä maustettu marinointiliemi sopii paistinliemeksi ja valeluun. Valele paistia usein paiston aikana, niin saat mehevän lampaanpaistin. Jos ostat lampaanpaistin jäisenä, varaa useampi päivä sen sulattamiseen.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
lampaanpaisti:
3 kg
painoinen lampaan tai karitsan paisti
marinadi:
1
sitruunan suikaloitu kuori ja mehu
0.5 dl
oliiviöljyä
1 rkl
suolaa
1 tl
rouhittua mustapippuria
kourallinen timjaminoksia
laakerinlehti
1 tl
ruokosokeria
(puolikas chilipippurin palko)
6
valkosipulinkynttä
vuokaan:
kokonainen valkosipuli
4
sipulia
1
sitruuna
Keskustelu
Kommentoi juttua: Lampaanpaisti