Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Lampaanpaisti

Lampaanpaisti kypsyy maukkaaksi miedossa lämmössä. Sitruunalla ja yrteillä maustettu marinointiliemi sopii paistinliemeksi ja valeluun. Valele paistia usein paiston aikana, niin saat mehevän lampaanpaistin. Jos ostat lampaanpaistin jäisenä, varaa useampi päivä sen sulattamiseen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

lampaanpaisti:

3 kg painoinen lampaan tai karitsan paisti

marinadi:

1 sitruunan suikaloitu kuori ja mehu
0.5 dl oliiviöljyä
1 rkl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
kourallinen timjaminoksia
laakerinlehti
1 tl ruokosokeria
(puolikas chilipippurin palko)
6 valkosipulinkynttä
Mainos

vuokaan:

kokonainen valkosipuli
4 sipulia
1 sitruuna

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lampaanpaisti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X