Lammaspaisti, karitsanpaisti, maustettu yrteillä, sitruunalla ja valkosipulilla
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Karitsanpaisti

Karitsanpaisti maistuu varsinkin pääsiäisenä, mutta kruunaa juhlapöydän milloin tahansa. Herkullisen makunsa karitsanpaisti saa yrteistä ja valkosipulista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Karitsanpaisti uunissa:

3 kg karitsanpaisti
muutama pikkusipuli

Karitsanpaistin täyte:

50 g voita
nippu persiljaa
4 kpl valkosipulinkynsiä
ruukku timjamia
tai rosmariinin oksa

Paistin pinnalle:

puolen sitruunan mehu
0.5 dl soijakastiketta
rouhittua mustapippuria

paistin valeluun:

2 dl valkoviiniä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Karitsanpaisti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X