Sisilialainen lasagne
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Lasagne Sisiliana Brunon tapaan

Sisilialaisen lasagnen resepti on peräisin Bruno Feliceltä, joka pitää italialaista ruokamyymälää Helsingin Wanhassa kauppahallissa. Sisilialaisen lasagnen kerrosten väliin pannaan reilusti jauhelihakastiketta, keitettyä munaa, mortadellamakkaraa ja juustoraastetta. Lasage säilyy jääkaapissa peitettynä useamman päivän. Lämmitä annos (250-300 g) mikroaaltouunissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sisilialainen lasagne:

0.5 kg kasviksia (esim. 4 porkkanaa, pala selleriä tai varsiselleriä ja 2 raastettua sipulia)
125 g margariinia
750 g jauhelihaa
musta- ja valkopippuria
chiliä ja fenkolia
1 tölkki säilöttyjä herneitä
1 kg säilöttyä, murskattua tomaattia
basilikaa, aromisuolaa
valkosipulia
4-5 kovaksi keitettyä kananmunaa
150 g mortadellamakkaraa viipaleina (tai Balkanin juhlaa)
100 g mozzarella-juustoa
250 g Provolone-juustoa (tai edamia ja sinileimaista Emmentalia)
50 g Parmesan-juustoa
noin 250 g lasagnelevyjä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lasagne Sisiliana Brunon tapaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X