Limettimarinoitu wasabilohi
Limettimarinoitu wasabilohi on raikkaan keväinen vaihtoehto graavilohelle.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Maidoton
Ainekset
- 400 g kirjolohifileetä
- 3 rkl soijakastiketta
- 2 tl wasabi-tahnaa
- 3 limetin kuori ja mehu
- 2 tl raastettua inkivääriä
- 1 dl vettä
Lisäksi
- säilöttyjä inkiväärilastuja
Valmistusohje
Valmistusaika 10 minuuttia Marinoitumisaika 10 tuntia
1. Viillä kalan liha irti nahasta.
2. Sekoita muut ainekset. Kaada liemi kirjolohipalan kokoiseen astiaan tai foliovuokaan. Kääntele kalapalaa mausteseoksessa, peitä astian kannella tai foliolla. Anna maustua jääkaapissa. Jos mahdollista, kääntele kalaa maustumisen aikana muutama kerta.
3. Leikkaa kalapala ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa alkupalana salaatin tai sushiriisin kanssa. Tarjoa lisänä inkiväärilastuja. Kastikkeeksi sopii sitruunalla maustettu majoneesi.
Vinkki: Tarjoa lisäksi limetin mehulla, suolalla ja mustapippurilla maustettua salsaa.
Lisää reseptejä: Limelohitartar Limettilohi Ruoka.fi: Raikas limetti-chililohi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Limettimarinoitu wasabilohi