Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Limettimarinoitu wasabilohi

Limettimarinoitu wasabilohi on raikkaan keväinen vaihtoehto graavilohelle.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 400 g kirjolohifileetä
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 2 tl wasabi-tahnaa
  • 3 limetin kuori ja mehu
  • 2 tl raastettua inkivääriä
  • 1 dl vettä

Lisäksi

  • säilöttyjä inkiväärilastuja

Valmistusohje

Valmistusaika 10 minuuttia Marinoitumisaika 10 tuntia

1. Viillä kalan liha irti nahasta.

2. Sekoita muut ainekset. Kaada liemi kirjolohipalan kokoiseen astiaan tai foliovuokaan. Kääntele kalapalaa mausteseoksessa, peitä astian kannella tai foliolla. Anna maustua jääkaapissa. Jos mahdollista, kääntele kalaa maustumisen aikana muutama kerta.

3. Leikkaa kalapala ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa alkupalana salaatin tai sushiriisin kanssa. Tarjoa lisänä inkiväärilastuja. Kastikkeeksi sopii sitruunalla maustettu majoneesi.

Vinkki: Tarjoa lisäksi limetin mehulla, suolalla ja mustapippurilla maustettua salsaa.

Lisää reseptejä: Limelohitartar Limettilohi Ruoka.fi: Raikas limetti-chililohi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Limettimarinoitu wasabilohi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.