Rouhesämpylät
Reseptit
yli 60 min
30
Kiitos

Luomuiset rouhesämpylät

Rouhesämpylät leivotaan herkin sormin luomuaineksista. Vehnä- ja ruisrouheet tuovat sämpylöihin muhkeaa makua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Rouhesämpylät

1 l vettä
3,5 dl luomuvehnärouhetta (200 g)
3,5 dl luomuruisrouhetta (200 g)
50 g tuorehiivaa
0,25 dl luomusokeria (20 g)
1,5 tl tl hienojakoista merisuolaa
0,5 dl kylmäpuristettua luomurypsiöljyä
n. 2 dl luomugrahamjauhoja (100 g)
n. 4 dl dl luomuhiivaleipäjauhoja (200 g)
n. 8 dl luomuvehnäjauhoja (480 g)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Luomuiset rouhesämpylät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X