makkarakroketit
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Makkarakroketit

Makkarakroketit pyöritellään juustolla maustetusta makkara-perunamassasta, kieritellään leivänmuruissa ja friteerataan rapeiksi öljyssä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Makkarakroketit

250 g mausteista, rasvaista makkaraa, esimerkiksi chorizo
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
3 rkl hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl hienonnettua persiljaa
300 g keitettyä jauhoista perunaa
1 kananmuna
4 rkl raastettua voimakasta juustoa, esimerkiksi parmesaani
1/4 ripaustl suolaa ja rouhittua mustapippuria

Leivitykseen

1 dl kuivattua leipää murusina tai panko-korppujauhoja

Kypsennykseen

1 l friteeraus- tai auringonkukkaöljyä

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Makkarakroketit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X