Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Mangorahka

Raidallinen mangorahka syntyy kädenkäänteessä. Ruokajogurtti ja hunaja maustavat tämän mangorahkan. Mangorahka sopii välipalaksi. Sen voi koristella eri hedelmillä myös juhlavaksi jälkiruoaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mangorahka

1 tlk rahkaa
1 tlk ruokajogurttia tai bulgarianjogurttia
0.5 dl hunajaa (juoksevaa)
1 tlk mangoviipaleita
Mainos

Valmistusohje

  1. Sekoita rahka, jogurtti ja hunaja.
  2. Paloittele mangoviipaleet.
  3. Pane mangopaloja ja jogurttirahkaa kerroksittain laseihin. Valuta halutessasi vielä mangokerrosten päälle hunajaa. Nauti jälkiruoaksi.

Katso myös: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet 

Mangorahka

Mangorahka kootaan kerroksittain lasiin. Kuva: Mirva Kakko

Lue myös Anna.fi/Ruoka: Teresa Välimäen hyvän yön rahka

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mangorahka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X