
Mangorahka
Raidallinen mangorahka syntyy kädenkäänteessä. Ruokajogurtti ja hunaja maustavat tämän mangorahkan. Mangorahka sopii välipalaksi. Sen voi koristella eri hedelmillä myös juhlavaksi jälkiruoaksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
- Kevyt
Ainekset
Mangorahka
- 1 tlk rahkaa
- 1 tlk ruokajogurttia tai bulgarianjogurttia
- 0.5 dl hunajaa (juoksevaa)
- 1 tlk mangoviipaleita
Valmistusohje
Mangorahka valmistuu näin:
- Sekoita rahka, jogurtti ja hunaja.
- Paloittele mangoviipaleet.
- Pane mangopaloja ja jogurttirahkaa kerroksittain laseihin. Valuta halutessasi vielä mangokerrosten päälle hunajaa. Nauti jälkiruoaksi.
Katso myös: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet
Lue myös Anna.fi: Teresa Välimäen hyvän yön rahka
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mangorahka