Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Mangosmoothie

Jäisestä banaanista ja mangosta saat ihanaa täyteläisyyttä ja makeutta smoothieen. Kaupan valmista pakastemangoa on kätevä käyttää. Viipaloi kiivihedelmä ohueksi ja paina se lasin reunoille ennen smoothien lisäämistä. Koristele juoma runsaalla määrällä hedelmiä ja marjoja.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mangosmoothie:

1 jäinen banaani
1/4 tuoretta ananasta
3 dl pakastemangokuutioita
1 rkl maapähkinävoita
2 dl mantelijuomaa

Lasiin:

1 kiivi

Päälle:

gluteenitonta granolaa (Paulúns)
vadelmia
ananaskirsikoita
karambolaa

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele yksi banaani rasiaan ja pakasta tunti.

2. Kuori 1/4 ananasta, leikkaa kova keskiosa pois ja paloittele.

3. Laita tehosekoittimeen banaani, ananas ja kolme desilitraa pakastemangokuutioita, soseuta. Lisää yksi ruokalusikallinen maapähkinätahnaa ja kaksi desilitraa mantelijuomaa, jatka soseuttamista. Ohenna mantelijuomalla, jos smoothie on liian paksua.

4. Kuori yksi kiivi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Paina siivut lasiin kiinni. Kaada smoothie varovasti lasiin. Koristele pinta granolalla, vadelmilla, ananaskirsikalla ja karambolalla.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 1/20.

Katso myös: Onko hedelmä vai smoothie terveellisempi vaihtoehto? Ravitsemusterapeutti vastaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mangosmoothie

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X