1. Ota 200 grammaa pehmeää viipaloitua vuohenjuustoa. Laita juustoviipaleet ja kaksi desilitraa oliiveja kulhoon. Hienonna punainen chili ja neljä ruokalusikallista rosmariinia. Lisää mausteet juustojen joukkoon.
2. Yhdistä toisessa kulhossa desilitra oliiviöljyä ja desilitra rypsiöljyä, teelusikallinen roseepippuria ja teelusikallinen suolaa. Sekoita hyvin. Kaada öljy juuston päälle.Laita vuohenjuusto marinadissa jääkaappiin ja anna maustua seuraavaan päivään.
3. Tarjoa marinoitu vuohenjuusto rapean leivän kanssa.
Vinkki! Minimozzarella sopii loistavasti mausteöljyyn. Kokeile myös fetajuuston maustamista tai leikkaa suosikkijuustosi pieneksi kuutioksi ja upota marinadiin.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 11/2022.
Lue myös: Vuohenjuusto – aromikas herkuttelujuusto ihastuttaa makeissa ja suolaisissa herkuissa
Lue myös Anna.fi: Grillifeta on superhelppo kesäherkku! Katso myös 7 muuta suosikkireseptiä fetasta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marinoitu vuohenjuusto