Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mehevät tomaatti-linssileivät

Mehukkaat ja ruokaisat linssi­tomaattileivät valmistuvat käteväs­ti tarjoiluvalmiista linssipakkauksista. Ne maistuvat alkupalana tai juhlien pikkusuolaisena.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Mehevät tomaatti-linssileivät:

  • 1 patonki
  • 2 pkt (à 285 g) kypsiä vihreitä linssejä (GoGreen)
  • 1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl yrttimausteseosta
  • ripaus sormisuolaa
  • ripaus mustapippuria myllystä
  • 1 dl hienonnettua tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Viipaloi leipä. Paahda grillipannulla leipiin kauniit raidat.

2. Huuhtele ja valuta linssit. Lohko tomaatit. Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon linssit ja tomaatit. Paista noin minuutin ajan ja mausta.

3. Nostele leiville linssiseosta. Viimeistele hienonnetulla basilikalla ja oliiviöljyllä.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 23/18.

Nopeati hyvää:

tomaatti-fetabruschettat

Tomaatti-fetabruschetta

vuohenjuustobruschetat

Vuohenjuustobruschettat

vuohenjuusto_karpalocrostinit

Vuohenjuusto-karpalocrostinit

Anna.fi: Vadelma-kinkkubruschettat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mehevät tomaatti-linssileivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.