mustikka-valkosuklaakakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Mustikka-valkosuklaakakku

Ainekset

Lisää kauppalistalle
5 kananmunaa
2 dl sokeria
100 g voisulaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Kostutukseen

1 dl laimennettua sitruunamehua

Täyte

2 dl mustikkahilloa

Väliin ja pinnalle

400 g valkosuklaata
1 l turkkilaista jogurttia
1 dl sitruunatahnaa (Lemon Curd)

koristeluun

1 l pensasmustikoita
syötäviä orvokkeja
mustikanvarpuja

Keskustelu

Leivoin juhannuksena pojan valmistujaisiin pari kakkua, oli helppo tehdä ja muutamista raaka-aineesta, ei ollut liian makea ja koristelutkin löytyivät pihalta orvokkeja ja mistikanvarpuja lähimetsästä. Täytteeseen laitoin enemmän lemon curdia 1,5 dl. Kakku oli marjainen eikä liian makea, Teki kauppansa nopeasti.Aion tehdä elokuussa 2-3 kakkua mummon synttäreille. Tuteita mustikoita löytyy silloin jo hyvin, ovat paremman makuisia kun pensasmustikat.Kiitos ohjeesta!

Kommentoi juttua: Mustikka-valkosuklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X