Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Omeletti-lohirullat

Kääräise munakas vaihteeksi rullalle. Täytteesseä ihastuttaa lohi ja tuorejuusto.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
28  annosta

Ainekset

Omeletti:

  • 5 kananmunaa
  • 1 dl vettä
  • ½ tl suolaa

PAISTAMISEEN

  • 1 rkl voita

Täyte

  • 1 pkt (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
  • 250 g kylmäsavulohiviipaleita
  • kourallinen babypinaattia

Valmistusohje

Omeletti-lohirullat tehdään helposti näin:

1. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon vesi ja suola. Paista munakasseoksesta isolla pannulla neljä ohutta munakasta. Anna munakkaiden jäähtyä.

2. Levitä kaksi munakasta kelmun päälle peräkkäin ja hieman lomittain. Levitä puolet tuorejuustosta pinnalle. Aseta päälle puolet lohiviipaleista sekä puolet hienonnetusta pinaatista.

3. Kääri rulla kelmun avulla tiukaksi rullaksi kääretortun tavoin. Valmista toinen osa samalla tavalla. Anna makujen vetäytyä viileässä muutama tunti. Poista kelmu ja leikkaa terävällä veitsellä suupaloiksi.

Lisää mainioita munakasrullia:

juustoinen kantarellimunakasrulla

Juustoinen kantarelli-munakasrulla

kasvis-munakasrullat

Kasvis-munakasrullat

munakas-sushi

Munakas-sushi

Ruoka.fi: Japanilainen munakaskäärö


Kommentoi

Kommentoi juttua: Omeletti-lohirullat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.