Omeletti-lohirullat
Kääräise munakas vaihteeksi rullalle. Täytteesseä ihastuttaa lohi ja tuorejuusto.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 28 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Omeletti:
- 5 kananmunaa
- 1 dl vettä
- ½ tl suolaa
PAISTAMISEEN
- 1 rkl voita
Täyte
- 1 pkt (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
- 250 g kylmäsavulohiviipaleita
- kourallinen babypinaattia
Valmistusohje
Omeletti-lohirullat tehdään helposti näin:
1. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon vesi ja suola. Paista munakasseoksesta isolla pannulla neljä ohutta munakasta. Anna munakkaiden jäähtyä.
2. Levitä kaksi munakasta kelmun päälle peräkkäin ja hieman lomittain. Levitä puolet tuorejuustosta pinnalle. Aseta päälle puolet lohiviipaleista sekä puolet hienonnetusta pinaatista.
3. Kääri rulla kelmun avulla tiukaksi rullaksi kääretortun tavoin. Valmista toinen osa samalla tavalla. Anna makujen vetäytyä viileässä muutama tunti. Poista kelmu ja leikkaa terävällä veitsellä suupaloiksi.
Lisää mainioita munakasrullia:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Omeletti-lohirullat