Reseptit
Kiitos

Pähkinäiset kyssäkaalipihvit

Kokeile vaihteeksi kyssäkaalia. Kasvispihveissä kaali saa seurakseen porkkanaa. Reilu nokare smetanaa sekä pähkinäjauhe takaavat mehevyyden.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pähkinäiset kyssäkaalipihvit:

1 kyssäkaali
2 porkkanaa
1 pieni purjo
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 tlk smetanaa
2 kananmunaa
1.5 dl vehnäjauhoja
½ -¾ dl pähkinäjauhetta
½-1 tl oreganoa tai meiramia
1 tl hienonnettua roseepippuria
paistamiseen öljyä tai voita

Valmistusohje

Ohjeella valmistat noin 25 kyssäkaalipihviä.

1. Raasta kuorittu kyssäkaali ja porkkanat. Hienonna purjo.

2. Sekoita smetanaan munat, vehnäjauhot, pähkinäjauhe ja mausteet. Lisää seos kasvisraasteen joukkoon ja sekoita. Muotoile massasta pihvejä.

3. Paista kasvispihvejä miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia/ puoli. Tarjoa kyssäkaalipihvit lämpiminä keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kera.

Resepti: Johanna Jakonen, Vantaa

Katso myös: Kasvispihvit, -pyörykät ja falafelit ovat arkiruokaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pähkinäiset kyssäkaalipihvit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X