glteeniton pasternakkakakku
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Palsternakkakakku

Gluteeniton palsternakkakakku on saanut innoituksensa klassisesta porkkanakakusta. Ripaus kanelia ja inkivääriä korostavat palsternakan hentoja aromeja. Kahvipöydän keskipiste kuorrutetaan appelsiinilla maustetulla tuorejuustolla ennen tarjoilua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gluteeniton palsternakkakakku:

2 1/2 dl gluteenitonta hienojauhoseosta (Semper)
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl soodaa
1 tl kanelia
1 tl jauhettua inkivääriä
120 g suolatonta voita
3/4 dl luomuruokosokeria
1 tl vaniljasokeria
2 keskikokoista palsternakkaa
2 kananmunaa
4 rkl kreikkalaista maustamatonta jogurttia

Päälle

2 prk (á 250 g) maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl hunajaa
1 appelsiinin kuori ja mehu
2 dl rouhittuja pähkinöitä (maapähkinöitä, saksanpähkinöitä, cashewpähkinöitä, manteleita)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Palsternakkakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X