Palsternakkakakku
Gluteeniton palsternakkakakku on saanut innoituksensa klassisesta porkkanakakusta. Ripaus kanelia ja inkivääriä korostavat palsternakan hentoja aromeja. Kahvipöydän keskipiste kuorrutetaan appelsiinilla maustetulla tuorejuustolla ennen tarjoilua.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Gluteeniton palsternakkakakku:
2 1/2 dl
gluteenitonta hienojauhoseosta (Semper)
1/2 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
soodaa
1 tl
kanelia
1 tl
jauhettua inkivääriä
120 g
suolatonta voita
3/4 dl
luomuruokosokeria
1 tl
vaniljasokeria
2
keskikokoista palsternakkaa
2
kananmunaa
4 rkl
kreikkalaista maustamatonta jogurttia
Päälle
2 prk (á 250 g)
maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl
hunajaa
1
appelsiinin kuori ja mehu
2 dl
rouhittuja pähkinöitä (maapähkinöitä, saksanpähkinöitä, cashewpähkinöitä, manteleita)
Keskustelu
Kommentoi juttua: Palsternakkakakku