Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Pavlova

Pavlova on jälkiruokapöydän kuningatar, venäläisen balettitanssijan, Anna Pavlovan, mukaan ristitty kakku. Pavlova on samaan aikaan kepeän rapea ja makean pehmeä. Pavlova on nappivalinta gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle. Kermaisen lemoncurd-täytteen lisäksi pavlovan voi täyttää tuoreilla marjoilla tai kauden hedelmillä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pavlova

6 kananmunan valkuaista
3 dl Siro-erikoishienoa sokeria
2 tl Maizena-tärkkelysjauhoa
1.5 tl omenaviinietikkaa
Mainos

Täyte

3 dl kuohukermaa tai vaahtoutuvaa soijakermavalmistetta
1 tl vaniljasokeria
(2 rkl Lemon Curd -tahnaa)
noin 1 l tuoreita marjoja tai hedelmiä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pavlova

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X