Pehmeät porotacot ja puolukkamajoneesi

Pehmeät porotacot ja puolukkamajoneesi 

30
min
4 annosta
alle 30 min
Pehmeät tacokuoret täytetään porolastuista tehdyllä täytteellä ja maustetaan puolukkamajoneesilla sekä pikakimchillä.

Ainekset

Porotäyte tacoille:

400 g pakastettuja porolastuja (Polarica)
2 sipulia
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
1 tl sormisuolaa
1/4 tl chilihiutaleita
ripaus mustapippuria
(tuoretta rosmariinia)

Lisäksi

salaattisekoitusta
halkaistuja kirsikkatomaatteja
8 pehmeitä tacokuoria
3 dl puolukkamajoneesia

Valmistusohje

  1. Valmista ensin pikakimchi ja puolukkamajoneesi. Tee pehmeiden tacojen taikina.
  2. Kuori ja viipaloi sipulit, hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna öljy pannulla, lisää pannulle sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit. Lisää porolastut joko jäisinä tai sulaneita. Paista kunnes liha saa väriä. Mausta seos suolalla, chilillä ja pippurilla.
  4. Paista tacokuoret valurautapannulla.
  5. Levitä tacokuorelle ensin salaattisekoitusta ja lusikoi sen päälle porotäytettä. Mausta puolukkamajoneesilla ja pikakimchillä. Koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Ohje: Pehmeät tacokuoret

Ohje: Puolukkamajoneesi

Ohje:  Blondikeittiön pikakimchi

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
05.12.2017
Tiina Rantanen
Tiina Rantanen