Pestojuusto
Pestojuusto on kevyt ja raikas levite, joka sopii sellaisenaan tuoreiden sämpylöiden väliin. Jos haluat voi lisätä vielä tomaatti-ja mozzarellaviipaleen ja herkullinen piknikeväs on valmis.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Kasvis
Ainekset
Pestojuusto
- 200 g rasvatonta raejuustoa, maitorahkaa tai kevyt-Hovijuustoa
- 2-3 rkl pestoa
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
Pestojuusto tehdään näin helposti:
1. Sekoita kaikki pestojuuston ainekset esimerkiksi sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
2. Levitä pestojuustoa reilu kerros leivälle tai pakkaa se rasiaan mukaan evääksi vaikkapa piknikille.
3. Lisänä maistuvat kirsikkatomaatit ja oliivit. Jos haluat tuplata juustonautinnon ja käytä pestojuusto levitteenä ja sujauta leivän tai sämpylän väliin vielä siivu mozzarella-juustoa.
Lue myös: Parhaat sämpylät tehdään itse
Lue myös Anna.fi: Vihreä pesto sopii moneen! 5 kätevää ruokaideaa peston ystävälle
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pestojuusto