Piparjuurikerma
Piparjuurikerma on helppo ja maukas kastike suolatulle tai savustetulle kalalle.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Piparjuurikerma:
- 2 dl ranskankermaa
- 1 rkl kuohukermaa
- 1 rkl wasabi-tai piparjuuritahnaa
Valmistusohje
Piparjuurikerma tehdään helposti näin:
- Sekoita ainekset, vatkaa vaahdoksi ja tarjoa kastikkeenna suolatun tai savustetun kalan kanssa.
Kokeile myös muita maukkaita kastikereseptejä: Piparjuuri-valkokastike Limettihollandaise Kananmuna-sinappikastike Ruoka.fi: Vuohenjuusto-jogurttikastike
Kommentoi
Kommentoi juttua: Piparjuurikerma