Reseptit
30-60 min
12

Poro-puolukkamuffinit

Suolainen poro ja kirpeä puolukka maistuvat rosmariinin kanssa muffinissa ihanan metsäiseltä. Muffinit voi hyvin tehdä hyvissä ajoin ja pakastaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Poro-puolukkamuffinit:

4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
100 g savupororouhetta
1 dl puolukoita
1/2 tl rosmariinia
200 g juustoraastetta
2 1/2 dl maitoa
2 kananmunaa
1/2 dl öljyä

Valmistusohje

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää loput aineet. Sekoita hyvin, älä vaivaa. Säästä vähän puolu­koita, rosmariinia ja pororouhetta muffinien päälle.

2. Jaa taikina voideltuun muffinivuokaan tai muffinipapereihin. Lisää vielä päälle muutama puo­lukka, rosmariinia ja poro­rouhetta.

3. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja nauti.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 24/18.

Lisää pikkusuolaisia leivonnaisia:

poropiiraat

Poropiiraat

pekoni-taatelimuffinssit

Pekoni-taatelimuffinit

Vappu Pimiän poro-puolukkapiirakat sopivat uudenvuoden juhlintaan.

Vappu Pimiän pienet poro-puolukkapiiraat

Anna.fi: Poropiiraat

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Poro-puolukkamuffinit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X