Porp-puolukkamuffinit sulavat suuhun. Suolainen poro ja kirpeä puolukka maistuvat rosmariinin kanssa muffinissa ihanan metsäiseltä. Muffinit voi hyvin tehdä hyvissä ajoin ja pakastaa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Poro-puolukkamuffinit:
4 dlvehnäjauhoja
1 1/2 tlleivinjauhetta
1/2 tlsuolaa
100 gsavupororouhetta
1 dlpuolukoita
1/2 tlrosmariinia
200 gjuustoraastetta
2 1/2 dlmaitoa
2 kananmunaa
1/2 dlöljyä
Mainos
Valmistusohje
Poro-puolukkamuffinit leivotaan helposti näin:
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää loput aineet. Sekoita hyvin, älä vaivaa. Säästä vähän puolukoita, rosmariinia ja pororouhetta muffinien päälle.
2. Jaa taikina voideltuun muffinivuokaan tai muffinipapereihin. Lisää vielä päälle muutama puolukka, rosmariinia ja pororouhetta.
3. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja nauti.
Suolainen poro ja kirpeä puolukka maistuvat rosmariinin kanssa muffinissa ihanan metsäiseltä. Kuva: Pekka Holmström
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Poro-puolukkamuffinit