Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Punainen pesto

Punainen pesto maustaa pastan herkuksi. Nauti punaisesta pestosta myös patonkiviipaleiden päälle. Viipaloi päälle mozzarellajuustoa. Kuumenna grillissä tai uunin yläosassa 200 asteessa noin 5-10 minuuttia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Punainen pesto:

noin 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
2 valkosipulinkynttä
0.5 dl auringonkukansiemeniä tai 20 g pinjansiemeniä
2.5 dl oliiviöljyä tai kylmäpuristettua rypsiöljyä
40 g Parmesan-raastetta (noin 1 dl)
valko- tai mustapippuria
Mainos

Valmistusohje

Punainen pesto valmistuu näin.

  1. Laita tomaatit, kuoritut valkosipulinkynnet ja auringonkukan- tai pinjansiemenet tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi massaksi.
  2. Lisää vähitellen öljyä ja lopuksi juustoraaste.
  3. Jauha tasaiseksi ja mausta pippurilla.

Katso myös: Vihreä, seitsemän yrtin pesto

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Munapasta – tee itse pastaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Punainen pesto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X