Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tulinen bataattitahna

Tulinen bataattitahna sopii levitteeksi leivän päälle. Tarjoa sitä esimerkiksi kevätjuhlien noutopöydässä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 600 g bataattia
  • ½ dl ranskankermaa
  • 1 ½ tl harissatahnaa
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 172 tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuori ja keitä bataattipalat suolalla maustetussa vedessä pehmeiksi. Valuta huolella. 2. Nosta pala muiden ainesten kanssa monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja tasaiseksi soseeksi. Anna jäähtyä ja vetäytyä viileässä ennen tarjoilua.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 9/17.

Lisää tahnoja leivän päälle:

korianterihummus

Korianterihummus

voimasalaatti, cashewkastike ja hummus

Grillattu paprika-aurinkokuivattu-tomaattihummus

Punajuuri hummus

Punajuurihummus

Ruoka.fi: Punajuuri-fetatahna


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tulinen bataattitahna

Sinun täytyy kommentoidaksesi.