Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Tulinen bataattitahna

Tulinen bataattitahna sopii levitteeksi leivän päälle. Tarjoa sitä esimerkiksi kevätjuhlien noutopöydässä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
600 g bataattia
1/2 dl ranskankermaa
1 1/2 tl harissatahnaa
1 tl jauhettua juustokuminaa
172 tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuori ja keitä bataattipalat suolalla maustetussa vedessä pehmeiksi. Valuta huolella.
2. Nosta pala muiden ainesten kanssa monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja tasaiseksi soseeksi. Anna jäähtyä ja vetäytyä viileässä ennen tarjoilua.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 9/17.

Lisää tahnoja leivän päälle:

korianterihummus

Korianterihummus

voimasalaatti, cashewkastike ja hummus

Grillattu paprika-aurinkokuivattu-tomaattihummus

Punajuuri hummus

Punajuurihummus

Ruoka.fi: Punajuuri-fetatahna

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tulinen bataattitahna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X