129357-puolukkapiirakka.jpg
Reseptit
30-60 min
10
Kiitos

Puolukkapiirakka

Puolukkapiirakan pohjassa maistuu ruis ja graham. Hapahko ja aidon metsäinen puolukka rakastaa rouhean rukiisia jauhoja. Kermaviili, sokeri ja kananmuna taltuttavat puolukkatäytteen happamuuden sopivasti.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Puolukkapiirakan pohja:

150 g voita
tai margariinia
1.3 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
1.5 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
0.5 dl ruisjauhoja
0.5 tl soodaa
0.5 dl maitoa
Mainos

Puolukkapiirakan täyte:

puolukoita
purkki kermaviiliä
1 kpl kananmunaa
0.5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Puolukkapiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X