Puolukkatoscakakku
Puolukkatoscan mehevyyden salaisuus on pohjataikinaan lisätty perunasose. Puolukoiden tilalla voi käyttää myös viinimarjoja, kirsikoita, karpaloita, pieniä kriikunoita tai luumuja.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Puolukkatoscakakun pohja:
175 g
voita
1 1/2 dl
sokeria
3
kananmunaa
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 dl
perunamuusia (esim. edellisen päivän jämät sopivat hyvin)
100 g
mantelijauhetta
1 tl
leivinjauhetta
1/2-1
sitruunan raastettu kuori
1/4 tl
vaniljajauhetta tai uutetta
1/4 tl
kardemummaa
Täyte:
5-6 dl
puolukoita
Kuorrutus:
100 g
voita
1 1/2 dl
sokeria
100 g
mantelilastuja
Keskustelu
Kommentoi juttua: Puolukkatoscakakku