puolukkatoscakakku
Reseptit
alle 30 min
12
Kiitos

Puolukkatoscakakku

Puolukkatoscan mehevyyden salaisuus on pohjataikinaan lisätty perunasose. Puolukoiden tilalla voi käyttää myös viini­marjoja, kirsikoi­ta, karpaloita, pieniä kriikunoita tai luumuja.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Puolukkatoscakakun pohja:

175 g voita
1 1/2 dl sokeria
3 kananmunaa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl perunamuusia (esim. edellisen päivän jämät sopivat hyvin)
100 g mantelijauhetta
1 tl leivinjauhetta
1/2-1 sitruunan raastettu kuori
1/4 tl vaniljajauhetta tai ­uutetta
1/4 tl kardemummaa

Täyte:

5-6 dl puolukoita
Mainos

Kuorrutus:

100 g voita
1 1/2 dl sokeria
100 g mantelilastuja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Puolukkatoscakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X