rapea siika, parsakaalipyttis ja gribichekastike
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Rapea siika, parsakaalipyttis ja gribichekastike

Pirtsakka, Ranskasta peräisin oleva kylmä gribichekastike on oiva kalaruokien kastike, joka sopii myös erinomaisesti parsan seuraan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Rapea siika:

2-4 ruodotonta siikafileetä, koosta riippuen
1 rkl voita ja öljyä
1/4 tl suolaa

Parsakaalipyttis

300 g parsakaalia
5 keskikokoista keitettyä perunaa
1 rkl öljyä
1 rkl hunajaa
1 rkl kokojyväsinappia
1/4 tl suolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl hienonnettua minttua

Gribischekastike

2 keitettyä kananmunaa
1 rkl dijonsinappia
1 dl oliiviöljyä
2 maustekurkkua
2 tl kapriksia
1 rkl sitruunamehua
1/4 tl suolaa
1/4 tl sokeria
1/4 tl rouhittua mustapippuria
1/2 dl hienonnettua lehtipersiljaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rapea siika, parsakaalipyttis ja gribichekastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X