Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Rosmariini-sitruunasuola

Maustetut suolat antavat lisämakua ruoan valmistuk­sessa ja ovat myös ihana ruokalahja herkkusuulle.

Ainekset

  • 1 (luomu)sitruuna
  • 1 dl merisuolaa
  • 2 tl tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

1. Pese sitruunat kuuman veden alla ja raasta hienolla terällä.

2. Laita tehosekoittimeen sitruu­nankuori, suola ja hienonnettu ros­mariini. Paina pulse­nappulaa viisi kertaa.

3. Levitä suola uunipellille leivinpa­perin päällä, älä peitä. Anna kuivua huoneenlämmössä yön yli. Purkita lasipurkkeihin.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 26/16.

Myös nämä ruokalahjat ilahduttavat pukinkontissa:

Porkkanacurd

Porkkanacurd

ruokalahjat joulu

Viikunasinappi

Päärynä-calvadoshillo

Päärynä-calvadoshillo

Ruoka.fi: Punasipulimarmeladi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rosmariini-sitruunasuola

Sinun täytyy kommentoidaksesi.