Reseptit
alle 30 min

Rosollin kastike

Rosolli ja pinkkikastike tuovat väriä joulupöytään. Rosollin kastikkeen roosa hehku tulee punajuurenliemestä. Pieni etikkainen terä tekee kuohkeasta kermakastikkeesta juuri oikeanlaisen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Rosollin kastike:

2 dl kuohukermaa
2 dl kermaviiliä
2 dl maitorahkaa
väkiviinaetikkaa tai punajuurilientä
suolaa, sokeria
(sinappia)

Valmistusohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen yhtä paljon kermaviiliä ja rahkaa.
  2. Mausta väkiviinaetikalla, suolalla, sokerilla ja sinapilla.
  3. Jos haluat punertavan kastikkeen, lisää punajuuren lientä.

Tarjoa kastike rosollin kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue myös: Jouluruokaa perinteisillä ja uusilla mauilla

Keskustelu

Vaikea kommentoida, kun juttu ei jatku mainoksen jälkeen, vaikka niin lukee..

Kommentoi juttua: Rosollin kastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X