Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Ruskeakastike

Ruskeakastike on rakastettu kastikeklassikko, joka tuo monelle makumuistoja lapsuudesta ja mummolasta. Maukas ruskeakastike maistuu pihvien, murekkeen ja lihapullien kanssa. Kastikkeeseen voi helposti myös lisätä ruskistetua jauhelihaa tai makkarapaloja, niin siitä tulee ruokaisa. Tällä reseptillä teet aidon oikean ruskeakastikkeen!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Ruskeakastike

3 rkl voita
4 rkl vehnäjauhoja
6 dl lihalientä (liemikuutiosta tai fondista) tai lihan siivilöityä paistolientä
1/4 tl suolaa
Mainos

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ruskeakastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X