Katkarapupata
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Katkarapupata

Tämä katkarapupata on löytynyt Kotilieden vuoden 1980-arkistosta. Katkarapupata saa aromikkaan makunsa valkosipulista ja ripauksesta currya. Tarjoa katkarapupata 80-luvun tyyliin keitetyn riisin tai vaalean patongin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Katkarapupata:

500 g katkarapuja
1-2 rkl öljyä
2-3 valkosipulinkynttä
1 tl currya
1 tl paprikaa
1/2-1 kpl lehtiselleriä
1/2-1 kpl purjoa
1 tlk tomaattisosetta tai tomaattimurskaa
noin 2 tl soijakastiketta
1 tlk herkkusieniä (415 g) tai 200-400 g tuoreita herkkusieniä
1 dl tilliä
(1-1,5 dl kermaa)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Katkarapupata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X