Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Savulohitartar

Herkullinen savulohitartar tehdään kylmäsavulohesta, punasipulista, sitruunasta ja ranskankermasta. Se maistuu erityisen hyvältä saaristolaisleivän päällä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Savulohitartar:

250 g kylmäsavulohta
1 punasipuli
ripaus sitruunankuorta
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 prk (150 g) ranskankermaa
3 rkl hienonnettuja yrttejä, tilliä ja ruohosipulia

Valmistusohje

1. Hienonna kylmäsavulohi veitsellä. Kuori ja hienonna punasipuli pieneksi silpuksi. Sekoita ainekset keskenään.

2. Anna levitteen maustua viileässä noin tunti ennen tarjoilua.

Katso myös: Uuniperunat 4 täytteellä

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Jääkellarin lohi

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Savulohitartar

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X