Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suklainen tuorejuusto-pannukeksi

Tee pannukeksit pieniin valurautaisiin paistinpannuihin. Ripusta kahvaan nimilaput ja kääri pannuosa halutessasi sellofaaniin.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Suklainen tuorejuusto-pannukeksi:

  • 75 g voita
  • ¾ dl sokeria
  • ¾ dl tummaa sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 kananmuna
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl soodaa
  • ¼ tl suolaa
  • 150 g tummaa suklaata (70 %)

Väliin:

  • 1 prk (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 kananmuna
  • 1-2 tl piparkakkumaustetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2. Sulata voi mikrossa tai kattilassa. Lisää sokerit ja vatkattu muna voihin. Sekoita sooda ja suola jauhoihin. Kaada jauhot kulhoon, sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi rouhittu suklaa.

3. Ota taikinasta puolet ja painele toinen puoli pannun pohjalle.

4. Sekoita muna ja piparkakkumauste tuorejuuston joukkoon, levitä pohjan päälle. Ota lopusta taikinasta pieniä paloja ja litistä ne käsissä niin, että saat peitettyä tuorejuuston.

5. Paista uunin keskitasolla noin 25– 30 minuuttia. Anna jäähtyä.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 24/17.

Lisää kekesejä itselle tai lahjaksi:

cookie skillet, suklainen pannukeksi

Cookie skillet, suklainen pannukeksi

suklaa-appelsiinicookiet

Suklaa-appelsiinicookiet

pistaasi-karpalocookiet

Ihanat pistaasi-karpalocookiet

Ruoka.fi: Kahden suklaan keksit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklainen tuorejuusto-pannukeksi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.