Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tattimuhennos

Tattimuhennos ja poronfilee ovat todellisia suomalaisia herkkuja, jotka sopivat juhlapöytään.

Ainekset

Tattimuhennos

  • 1 l tatteja
  • 2 rkl paistomargariinia
  • 1 sipuli
  • 2 dl kermaa
  • 0.5 tl suolaa
  • ripaus valko- tai sitruunapippuria

Valmistusohje

Tattimuhennos tehdään näin:

Tattimuhennos on vikkelästi valmistuva ruoka. Sienten puhdistaminen ja paloittelu on aikaavievin vaihe.

1. Puhdista ja paloittele tatit pannuun, johon olet sulattanut rasvan. Kypsennä pari minuuttia käännellen.

2. Silppua joukkoon sipuli. Kypsennä sekoittaen pari minuuttia.

3. Lisää kerma. Kiehauta ja mausta muhennos. Tarjoa se esimerkiksi poronpaistin tai poron ulkofileen kanssa.

Kaipaatko lisää sieniruokien ohjeita? Kokosimme tarjolle helppoja sieniruokia.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Sieni-perunapaistos


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tattimuhennos

Sinun täytyy kommentoidaksesi.