Reseptit
30-60 min
14
Kiitos

Täydellinen kalkkunarulla

Mehevä kalkkunarulla on helppo ja maukas arki- tai juhlaruoka.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 (1 kg) kalkkunan fileerulla

Valmistusohje

  1. Kalkkunan fileet myydään usein pakasteena. Sulata fileerulla jääkaapissa. Poista pakkaus.Siinä on myös valmiina paistovahti.
  2. Paista 150-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia, kunnes paistovahti ponnahtaa ylös. Voit halutessasi käyttää myös omaa paistomittaria, jolloin sisälämpötilan annetaan nousta 74-asteiseksi.
  3. Anna paistin vetäytyä 10 minuuttia ennen kuin poistat mittarin.
  4. Tarjoile risoton tai muiden lisukkeiden kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Täydellinen kalkkunarulla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X