Reseptit
Kiitos

Viikuna-puolukkahillo

Illanistujaisten alkupala syntyy kotimaisista juustoista ja yksinkertaisista lisukkeista. Kokeile juustojen ja pipareiden kaverina viikuna-puolukkahilloa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Viikuna-puolukkahillo:

300 g puolikuivattuja tai kuivattuja viikunoita
4 dl laimennettua puolukkamehua
2 kanelitankoa
3 dl hillosokeria

Valmistusohje

1. Leikkaa viikunoista kovat kannat pois ja saksi ne paloiksi kattilaan.

2. Lisää mehu ja kanelitangot. Kiehauta.

3. Lisää hillosokeri vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Keitä 10 minuuttia ilman kantta.

4. Poista kanelitangot ja kaada hieman jäähtynyt hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Säilytä jääkaapissa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 22/18.

Hilloja syksyn ja talven pitopöytiin:

viikunahillo

Mausteinen viikunahillo

Päärynä-calvadoshillo

Päärynä-calvadoshillo

aateloitu karpalohillo

Aateloitu karpalohillo

Anna.fi: Päärynächutney

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viikuna-puolukkahillo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X