Illanistujaisten alkupala syntyy kotimaisista juustoista ja yksinkertaisista lisukkeista. Kokeile juustojen ja pipareiden kaverina viikuna-puolukkahilloa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Viikuna-puolukkahillo:
300 gpuolikuivattuja tai kuivattuja viikunoita
4 dllaimennettua puolukkamehua
2 kanelitankoa
3 dlhillosokeria
Mainos
Valmistusohje
1. Leikkaa viikunoista kovat kannat pois ja saksi ne paloiksi kattilaan.
2. Lisää mehu ja kanelitangot. Kiehauta.
3. Lisää hillosokeri vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Keitä 10 minuuttia ilman kantta.
4. Poista kanelitangot ja kaada hieman jäähtynyt hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Säilytä jääkaapissa.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Viikuna-puolukkahillo