Suklaadonitsit

Näillä hurmaat! 5 x ystävänpäivän suklainen ruokalahja

Suklaa sulattaa sydämet. Näillä ohjeilla leivot ystävänpäivän suloisimmat suklaaherkut tarjottavaksi tai lahjaksi.

Kinuskiset suklaakeksit

Suklaa on herkkua ja kinuski on herkkua, joten näiden Twix-suklaapatukalta makunsa lainaavien keksien on oltava vähintään tuplahyvää. Kerralla kannattaa leipoa kaksinkertainen annos, sillä keksit maistuvat herkkusuille ja häviävät hetkessä. Ne ovat myös ihana ruokalahja kauniiseen pussiin tai rasiaan pakattuna.

twix-keksit

Resepti: Twix-keksit

Anna suukko

Anna ystävälle suukko – tai useampikin. Suklaakuorrutteiset pusut kätkevät sisäänsä pehmeän vaahtokarkkitäytteen, jossa maistuu ihanasti kahvi. Tässä huippulahja kahvin ystävälle.

Leivos kruunaa itsenäisyyspäivän kahvipöydän.

Resepti: Mokka-suklaasuukot

Kotitekoinen Nutella

Kotitekoinen Nutella syntyy nopeasti ja helposti, mutta on sitäkin parempaa. Jauha paahdetut hasselpähkinät kaakaon, tomusokerin ja öljyn kanssa tahnaksi, pakkaa kauniiseen lasipurkkiin ja ojenna lahjaksi. Lahjapurkin ympärille voi vielä kietaista kauniin narun ja kylkeen liimata etiketin, jossa on kotitekoisen Nutellan ohje.

kotitekoinen hasselpähkinälevite nutella

Resepti: Hasselpähkinä-suklaalevite eli kotitekoinen Nutella

Vadelmaa ja valkosuklaata

Taitava leipuri ilahduttaa ystävää macarons-leivoksilla. Näissä hienostuneissa leivonnaisissa yhdistyy raikas vadelma ja makea valkosuklaa, jota parempaa makuparia saa hakea. Macaronit vaativat hieman enemmän aikaa ja vaivaa, mutta ovat sen arvoisia.

Leivos kruunaa itsenäisyyspäivän kahvipöydän.

Resepti: Vadelma-valkosuklaamacaronit

Donitsit suklaakuorrutteella

Donitseja on vaikea vastustaa – varsinkin silloin kun niissä maistuu suklaa ja maapähkinävoi. Valmiit donitsit kuorrutetaan suklaalla ja koristellaan nonparelleilla. Järjettömän hyvää, ja vieläpä helppoa valmistaa, sillä donitsipellillä paistaen leivonnaiset valmistuvat hetkessä.

Suklaadonitsit

Resepti: Suklaadonitsit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Näillä hurmaat! 5 x ystävänpäivän suklainen ruokalahja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X