Grillattu karitsa kahdella tavalla
Karitsa sopii hyvin pääsiäispöytään ja se maistuu myös arkena. Tarjoile grillattujen kasvisten tai valkosipuli-rosmariiniperunoiden kanssa!
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 12 karitsan kyljystä
- 2 karitsan ulkofileetä
- öljyä
Maustekastike
- 2 rkl öljyä
- 6 valkosipulinkynttä
- 1 rkl soijakastiketta
- mustapippuria myllystä
- muutama rosmariinin tai timjamin oksa
Valmistusohje
1. Sipaise karitsan kyljykset ja fileet öljyllä. Paahda lihat grillissä molemmin puolin, kunnes sisälämpötila on sopiva.
2. Sekoita maustekastikkeen ainekset. Anna karitsan kyljysten ja fileiden uida liemessä hetki. Leikkaa fileet viipaleiksi.
Kokeile myös muita maukkaita karitsareseptejä:
Valkosipuli-rosmariinipaahdetut perunat
Karitsankyljykset
Karitsanpotkat uunissa
Ruoka.fi: Karitsan paahtopaisti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillattu karitsa kahdella tavalla