Pähkinäiset pekonisarvet

Pähkinäiset pekonisarvet 

60
min
1
16 annosta
30-60 min
  • 1
  • 1

Ainekset

3.5 dl vehnähiivaleipäjauhoja
0.5 dl perunasosehiutaleita
2 tl kuivahiivaa
0.5 tl suolaa
0.5 tl sokeria
1 tl paprikajauhetta
ripaus cayennepippuria
0.5 dl parmesaaniraastetta
3/4 dl öljyä
1.5 dl maitoa

täyte:

1 rkl sipulisilppua
noin 85 g pekonia
100 g paahdettuja cashewpähkiöitä
0.5 dl juustoraastetta

Voiteluun

1 kananmuna

pinnalle:

unikonsiemeniä

Valmistusohje

1. Mittaa kuivat ainekset kulhoon. Lisää öljy ja hieman kädenlämpöä kuumemmaksi lämmitetty maito. Anna kohota noin 10 minuuttia.

2. Silppua sipuli ja pekoni. Ruskista pekoni ja kuullota sipuli pekonin joukossa. Jauha pähkinät. Sekoita täyteainekset.

3. Kauli taikinasta pyöreä levy ja leikkaa se kolmioiksi. Lusikoi täyte kolmioille ja kierrä sarviksi leveästä päästä alkaen. Anna kohota leivinliinan alla noin 15 minuuttia.

4. Voitele sarvet ja ripottele unikonsiemeniä. Paista 225-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia.

Tunnisteet

Ateriatyyppi:
21.11.2009
Kotiliesi
  • 1