Liikunta

Nyt selvitetään, mikä on paras liikuntaharrastus! Äänestä oma suosikkisi voittoon

Äänestä mielestäsi parasta liikuntaharrastusta! Selvitetään yhdessä, millainen tapa liikkua on suomalaisille kaikista mieluisin.

Liikunta on tärkeä osa monien ihmisten elämää. Siitä voi saada uutta puhtia päivään ja liikunta auttaa unohtamaan päivän kiireet tai setvimään omia ajatuksia. Liikunnalla on monia erilaisia terveysvaikutuksia niin mieleen kuin kehoonkin.

Nyt siis selvitetään, millaisella tavalla suomalaiset tykkäävät liikkua. Kysyimme Kotilieden Facebookissa ihmisten lempiliikuntaharrastuksia. Vastauksia saimme yli 650 ja käytimme niitä luodaksemme esikarsitun listan äänestykselle. 

Äänestä suosikkiharrastuksiasi alta. Koska yhden ainoan suosikin valitseminen voi olla vaikeaa, voit äänestää 1–3 lemppariasi. 

Lue myös: Yksi helppo liike paljastaa, että lihaksesi ovat huonossa kunnossa – asiantuntija ohjeistaa, miten jokaisen kannattaisi treenata lihaksiaan

Lue myös: Etkö jaksa tai ehdi liikkua? Laadimme sinulle lempeän liikuntaohjelman, jolla lisäät liikuntaa arkeen melkein huomaamattasi

Kommentoi

Kommentoi juttua: Nyt selvitetään, mikä on paras liikuntaharrastus! Äänestä oma suosikkisi voittoon

Sinun täytyy kommentoidaksesi.