parhaat seksilelut naisille

Paras seksilelu naiselle x 4 – mukana vibraattori, jolla saa orgasmin minuuteissa!

Parhaat seksilelut lupailevat naisille helppoja ja entistä nautinnollisempia orgasmeja. Olisiko sinunkin aika jo kokeilla näitä neljää laitetta?

Suomalaisten kiinnostus seksivälineitä kohtaan on lisääntyntynyt, kertoo seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen, joka työskentelee Kaalimato-seksikaupassa. Erityisesti alle 34-vuotiaat käyttävät seksivälineitä tai ovat kiinnostuneita kokeilemaan niitä. Kokeilunhalukkuutta löytyy myös 65–70-vuotiaiden keskuudesta. Kaalimadon teettämän kyselyn mukaan jopa 18 prosenttia ikäihmisistä kertoi haluavansa kokeilla jotakin seksivälinettä. Mutta mikä on paras seksilelu naiselle?

Seksivälineitä voi käyttää joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Välineistä voi etsiä piristystä makuuhuoneeseen, tai niillä voi tavoitella vaikeasti saavutettavaa orgasmia. Kaalimadon teettämässä tutkimuksessa jopa 23 prosenttia naisista kertoi saaneensa seksivälineistä apua orgasmin saamiseksi.

Listasimme parhaat seksilelut naisille. Ovatko nämä laitteet sinulle jo tuttuja?

Lue myös: Mies, näin saat naisen syttymään – 4 vinkkiä tulikuumaan seksiin

Paras seksilelu naiselle

Zumio X – orgasmi naiselle alle viidessä minuutissa

paras seksilelu naiselle, zumio x

Zumio X on klitoriskiihotin, joka tuottaa hyvin pienitaajuista, lähes sähköiseltä tuntuvaa värinää.

”Valmistajan teettämän tutkimuksen mukaan 89 prosenttia käyttäjistä saa Zumion avulla orgasmin alle viidessä minuutissa. Laite toimii siis todella hyvin, kun sillä pyritään tuottamaan naiselle orgasmi”, Annukka Lavikainen kertoo.

Valmistaja kehuu myös laitteen voimistavan orgasmia, ja monet käyttäjät ovat kertoneet saavansa useita orgasmeja peräkkäin laitetta käyttäessään.

”Zumio on kiihottimena todella erityinen, se on aivan omaa luokkaansa. Klitorista varten se on luotu ja suunniteltu, mutta se sopii mielestäni mihin vain ulkoiseen kehonosaan, johon haluaa täsmällistä ja voimakasta värinää. Vain mielikuvitus on rajana”, kertoo laitetta testannut nainen.

Lue myös: Moni lukee seksinovelleja, mutta harva tuntee kirjoittajan niiden takana

Satisfyer Pro – nautintoa ja apua myös orgasmivaikeuksiin

paras seksilelu naisille, satisfyer pro

Internetin keskustelupalstoilla ja Facebook-ryhmissä villinnyt Satisfyer Pro on yksi tällä hetkellä eniten naisia kiinnostavista seksileluista. Monen mielestä tämä vibraattori on ylivoimaisesti paras seksilelu naiselle. Annukka Lavikainen kertoo, että se on juuri nyt yksi naisten eniten ostamista seksivälineistä.

Satisfyer Pro on klitoriskiihotin, joka lisää klitoriksen verenkiertoa. Verenkierron myötä klitoriksen kosketusherkkyys lisääntyy, mikä helpottaa myös orgasmin saamista. Laitteen suutinosa asetetaan klitoriksen päälle ja laite aiheuttaa hellän imun klitorikselle.

”Orgasmin saa tällä laitteella ihan muutamassa minuutissa, ellei sitten halua vähän pidentää nautintoa. Tämä on erinomainen kiihotin myös sellaiselle, jolle orgasmin saaminen on vaikeaa! Laitteeseen jää koukkuun ja pahasti. Tämä on ehkä tähän mennessä paras seksilelu, jonka naiselle voi antaa!” iloitsee laitetta testannut nainen.

Lue myös: Tajunnanräjäyttävä orgasmi naiselle? Tämä helppo harjoitus saa ihmeitä aikaan

Elvie tekee lantionpohjan lihasten treenistä hauskempaa

parhaat seksilelut naisille, elvie

Lantionpohjan lihasten treenaaminen kannattaa, sillä mitä vahvemmat lihakset ovat, sitä voimakkaampana orgasmi voi tuntua. Treenaamisesta voi tehdä myös hauskaa Elvie-älylaitteen ja puhelimeen ladattavan harjoitussovelluksen kanssa.

Elvie on laite, joka sujautetaan emättimeen geishakuulan tavoin. Puhelimeen ladataan sovellus, johon laitteesta kulkeutuu dataa bluetooth-yhteyden kautta. Laite mittaa lantionpohjan lihasten puristusvoimaa ja kertoo tuloksista puhelimen näytöllä. Sovelluksen avulla pelataan peliä, joka auttaa vahvistamaan lantionpohjan lihaksia: puhelinsovelluksen pelihahmoa liikutetaan lantionpohjan lihaksia supistamalla.

Elvie ei varsinaisesti ole seksilelu, eikä se esimerkiksi värise. Vahvat lantionpohjan lihakset voivat kuitenkin tehdä seksistä nautinnollisempaa, joten treenaaminen kannattaa. Jo kolmen kuukauden lantionpohjanlihastreenillä on tutkitusti huomattavia vaikutuksia. Harjoittelua kannattaa jatkaa tämänkin jälkeen päivittäin, jotta lihakset pysyvät vahvoina.

Lue myös: Treenaa lantionpohjan lihakset kuntoon ja vahvista orgasmia

Gaia sopii hyvin aloittelijalle ja on biohajoava

parhaat seksilelut naisille, gaia

Seksilelumarkkinoilla näkyvät samantyyppiset trendit kuin muussakin ostamisessa. Nyt ekologisuus kiinnostaa kuluttajia, ja se näkyy myös seksileluissa. Maailman ensimmäinen biohajoava vibraattori Gaia on valmistettu maissitärkkelyspohjaisesta muovista. Se on hyvä vaihtoehto ihmiselle, jolle ympäristöystävällisyys on tärkeä arvo.

Laite sopii hyvin ensimmäiseksi seksileluksi ja sitä voi käyttää monella erilaisella tavalla eri puolilla kehoa.

”Vibra on voimakas, sauva itsessään liukuu hyvin ja tuntuu kiihottavalta. Kauaa ei tällä orgasmia tarvitse odotella!” kehuu tuotetta testannut nainen.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paras seksilelu naiselle x 4 – mukana vibraattori, jolla saa orgasmin minuuteissa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X