Lehtikaali-pestolla maustetut Hasselbackan perunat
Maukas lehtikaalipesto saa veikeän säväyksen appelsiinimehusta sekä -kuoriraasteesta. Sivele lehtikaalipestoa kypsien Hasselbackan perunoiden päälle juuri ennen tarjoilua.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Hasselbackan perunat:
- 12 keskikokoista kiinteää perunaa
- ripaus sormisuolaa
- 50 g voita
Lehtikaalipesto:
- 50 g lehtikaalia
- ½ dl kuorittuja manteleita
- ½ dl parmesaanijuustoraastetta
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- ½ dl appelsiinin raastettu kuori
- ½ dl appelsiinimehua
- 4 rkl oliiviöljyä
- (loraus vettä)
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lehtikaali-pestolla maustetut Hasselbackan perunat