Ruoka Paras kesäkakku ei keikaile raaka-ainelistan pituudella ja valmistuu jopa ilman uunia – nappaa talteen helpot ohjeet!
Ruoka Irinan taivaallinen raparperipiirakka ihastuttaa kauniilla kuviollaan – yhdessä vuoassa paistuu samalla vaivalla kaksi eri piirakkaa
Ruoka Sofi Oksanen "pimplasi" toscapiirakan manteleilla ja päärynöillä – upea aromi on peräisin kokkaavan kirjailijan käyttämästä salaisesta ainesosasta
Ruoka Ylioppilaskakku on juhlapöydän odotettu kruunu – kokosimme yhteen Kotilieden upeimmat juhlakakut
Ruoka ”Torilta haetut lämpimät possot kuuluvat monen ihmisen lauantaihin” – kotkalainen leipomoyrittäjä kertoo, mikä on perinneherkun suuren suosion salaisuus
Ruoka Kaijan superpehmeät kahvikehrät keräävät kehuja ja peukutuksia – mehevien pullien salaisuus piilee tietyllä tyylillä tehdyissä kierteissä
Ruoka Täydellisen kuohkea donitsi kohotetaan kaksi kertaa ja uppopaistetaan – leivontaguru Markus Hurskainen on testannut, mistä jauhoista tulee paras donitsitaikina
Ruoka Pääsiäispulla ihastuttaa monilla muodoillaan – poimi ohjeet babaan, kulitsaan, rahkapullaan ja uusiin hitteihin
Resepti Marsipaani – tee itse makeismassa manteleista ja tomusokerista Valmistusaika yli 60 min Annosmäärä 1 annos