Ruoka Näyttelijä Katariina Kaitueen voisilmäpullat leivotaan punaiseen maitoon ja voihin – ”Hieman tanakampi voisilmä tekee pullasta mehukkaan ja pehmeän”
Ruoka Kaijan superpehmeät kahvikehrät keräävät kehuja ja peukutuksia – mehevien pullien salaisuus piilee tietyllä tyylillä tehdyissä kierteissä
Ruoka Sitruunainen rahkapulla parantaa elämää – Bella Tablen Kia ja Petra jakavat taivaallisen hyvän pullan salaisuuden
Ruoka Pääsiäispulla ihastuttaa monilla muodoillaan – poimi ohjeet babaan, kulitsaan, rahkapullaan ja uusiin hitteihin
Ruoka Leivo maailman pehmeimmät pullat tangzhong-menetelmällä – tästä metodista kotileipurit kuhisevat juuri nyt
Ruoka Rommirusinapullia jonotetaan nyt kuin ämpäreitä – hittiherkun kehittäjä paljastaa pullan reseptin