Reseptit
yli 60 min

Coleslaw-salaatti

Amerikkalainen coleslaw-salaatti sopii hyvin tyylirikoksi loppukesän maalaisjuhliin. Herkku on helppo nostella esille ryppyisen voipaperin päälle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Coleslaw-kaalisalaatti

400 g keräkaalia
2 porkkanaa
5 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1 tl sokeria
1 tl suolaa
1 dl majoneesia
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

1. Suikaloi kaali ja porkkana ohuiksi suikaleiksi tai käytä apuna raastinrautaa.

2. Kiehauta vesi ja lisää siihen etikka. Lisää nesteeseen suola ja sokeri.

3. Anna liemen jäähtyä ja lisää se kaaliporkkanasalaattiin.

4. Anna salaatin levätä yön yli jää- kaapissa. Siivilöi neste pois ja sekoita majoneesi salaattiin. Mausta pippurilla.

Ohje on julkaistu Maalla-lehdessä 8/17.

Mehevä coleslaw valmistuu myös näillä ohjeilla:

coleslaw

Coleslaw-salaatti

Persikka-coleslaw

Persikka-coleslaw

coleslaw

Coleslaw-kaalisalaatti

Anna.fiPaistettua lohta japanilaisen coleslaw’n kera

Keskustelu

Kommentoi juttua: Coleslaw-salaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X