Hot dogin uudet täytteet: retikkaa, kurkkurelissiä ja wasabia

Tuunaa perinteinen hodari trendiherkuksi Kotiliesi.fi:n kolmella ohjeella!

Aasialaiset hodarit

Aasialaiset hot dogit ovat maukasta katuruokaa etnisellä vivahteella. Hodareiden juju on porkkanasta ja retikasta valmistettu pikkelöity juuressalaatti sekä jalapenosalsa. Tujaus sriracha-chilikastiketta tuo annokseen sopivaa lisäpotkua. Perinteiset nakit kannattaa tässä ohjeessa jättää väliin. Laadukkaalla bratwurst-makkaralla nostat hodarit hetkessä luksusluokkaan.

Aasialainen hot dog

Ohje: Aasialaiset hot dogit

Tuhdit nakkihodarit

Kun raaka-aineet ovat laadukkaita, ei täytteissä kannata turhia kikkailla. Tuhdit nakkihodarit täytetään täyslihanakeilla ja itse tehtyllä kurkkurelissillä. Jos haluat panostaa ihan kunnolla, voi myös sämpylät valmistaa alusta alkaen itse. Mehevimmät sämpylät valmistuvat briossitaikinasta.

tuhdit nakkihodarit

Ohje: Tuhdit nakkihodarit

Japanilaiset hot dogit

Japanilaiset hodarit ovat herkullista fuusioruokaa. Ne täytetään espanjalaisella, mausteisella chorizo-makkaralla ja mehevällä kaalisalaatilla. Herkulliset hodarit saavat japanilaista vivahdetta wasabimajoneesista ja gomashiosta eli seesaminsiemensuolasta. Älä hämmenny vieraan kuuloisista täytteistä. Kaikki tarvittava löytyy lähikaupasta ja valmistuu ilman suurempia kikkailuja.

Japanilaisia hodareita

Ohje: Japanilaiset hodarit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hot dogin uudet täytteet: retikkaa, kurkkurelissiä ja wasabia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X