kasvishodarit ja palsternakkaranskalaiset

Hot dog on suosittu trendiherkku – tuunaa hodari erilaisilla täytteillä

Tuunaa perinteinen hodari trendiherkuksi Kotilieden ohjeilla! Onko suosikkisi aasialainen vai japanilainen täyte? Vai vannotko perinteisen nakkisämpylän nimeen?

Hot dog on suosittu pikaruokaherkku, joka maistuu lapsille ja aikuisille. Perinteinen hodari täytetään nakilla ja maustetaan yksinkertaisimmillaan sinapilla ja ketsupilla. Nakkisämpylän voi täyttää kuitenkin monella tavalla, kokosimme tähän kolme herkullista hodarireseptiä, jotka vievät perushodarin ihan uudelle tasolle. Valitse suosikkisi!

Katso myös: 6 x mehevä hampurilainen

1. Hot dog aasialaisittain

Aasialaiset hot dogit ovat maukasta katuruokaa etnisellä vivahteella. Näiden hodareiden juju on porkkanasta ja retikasta valmistettu pikkelöity juuressalaatti sekä jalapenosalsa. Tujaus sriracha-chilikastiketta tuo annokseen sopivaa lisäpotkua. Perinteiset nakit kannattaa tässä ohjeessa jättää väliin. Laadukkaalla ja lihaisalla bratwurst-makkaralla nostat hodarit hetkessä luksusluokkaan.

Aasialainen hot dog

Ohje: Aasialaiset hodarit

2. Tuhti nakkihodari

Tämä tuhti nakkihodari on nakkisämpylöiden perinteisimpiä reseptejä. Kun raaka-aineet ovat laadukkaita, ei täytteissä kannata turhia kikkailla. Tuhdit nakkihodarit täytetään täyslihanakeilla ja itse tehdyllä kurkkurelissillä.

Jos sinulla on aikaa ja haluat panostaa hodariin ihan kunnolla, voit myös leipoa sämpylät alusta alkaen itse. Mehevimmät sämpylät valmistuvat briossitaikinasta. Briossisämpylät ovat samaan aikaan ihanan pehmeät ja pinnaltaan rapeat. Omatekoiset sämpylät hakkaavat kaupan hodarisämpylät mennen tullen.

tuhdit nakkihodarit

Ohje: Tuhdit nakkihodarit

3. Japanilainen hot dog

Japanilaiset hodarit ovat herkullista ja jännittävää fuusioruokaa, mainiota tarjottavaa illanistujaisissa tai saunan jälkeisenä huikopalana. Nämä nakkisämpylät täytetään espanjalaisella, mausteisella chorizo-makkaralla ja mehevällä kaalisalaatilla. Herkulliset hodarit saavat japanilaista vivahdetta wasabimajoneesista ja gomashiosta eli seesaminsiemensuolasta. Älä hämmenny vieraan kuuloisista täytteistä. Kaikki tarvittavat ainekset löytyvät lähikaupasta ja nämäkin hodarit valmistuvat ilman suurempia kikkailuja ja vaivannäköä.

Japanilaisia hodareita

Ohje: Japanilaiset hodarit

Lue myös Anna.fi: Hodarisämpylät

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hot dog on suosittu trendiherkku – tuunaa hodari erilaisilla täytteillä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X