Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Hampurilaispihvi

Hampurilaispihvi on burgerin tärkeimpiä elementtejä. Hampurilaispihvin valmistus on helppoa. Tärkeintä on valita laadukas ja riittävän rasvainen jauheliha ja paistaa se riittävän kuumalla pannulla tai grillissä meheväksi. Mausteeksi riittävät suola ja pippuri.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hampurilaispihvi

400 g laadukasta naudan jauhelihaa (17 %)
3/4 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria myllystä
Mainos

Valmistusohje

Hampurilaispihvi tehdään helposti näin:

  1. Sekoita 400 grammaa laadukasta naudan jauhelihaa, 3/4 teelusikallista suolaa ja puoli teelusikallista mustapippuria juuri ja juuri sekaisin. Älä vaivaa massaa liiaksi.
  2. Muotoile jauhelihamassasta neljä hampurilaispihviä.
  3. Grillaa tai paista pihvit kuumalla pannulla 8-10 minuuttia välillä käännellen.
  4. Tarjoa hampurilaispihvi hampurilaissämpylän välissä muiden mieleisten täytteiden kanssa.

Lue myös: Täydellisen hampurilaisen kaava – 7 vinkkiä

Lue myös Anna.fi: Hampurilaiset korealaisittain

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hampurilaispihvi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X