
Hampurilaispihvi
Hampurilaispihvi on burgerin tärkeimpiä elementtejä. Hampurilaispihvin valmistus on helppoa. Tärkeintä on valita laadukas ja riittävän rasvainen jauheliha sekä kuuma pannu tai grilli. Mausteeksi riittävät suola ja pippuri.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Hampurilaispihvi
- 400 g laadukasta naudan jauhelihaa (17 %)
- ¾ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Hampurilaispihvi eli jauhelihapihvi grillissä tehdään helposti näin:
- Sekoita 400 grammaa laadukasta naudan jauhelihaa, 3/4 teelusikallista suolaa ja puoli teelusikallista mustapippuria juuri ja juuri sekaisin. Älä vaivaa massaa liiaksi.
- Muotoile jauhelihamassasta neljä hampurilaispihviä.
- Grillaa tai paista jauhelihapihvit kuumalla pannulla 8-10 minuuttia välillä käännellen.
- Tarjoa hampurilaispihvi hampurilaissämpylän välissä muiden mieleisten täytteiden kanssa.
Lue myös: Täydellisen hampurilaisen kaava – 7 vinkkiä
Lue myös Anna.fi: Hampurilaiset korealaisittain
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hampurilaispihvi