Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hampurilaispihvi

Hampurilaispihvi on burgerin tärkeimpiä elementtejä. Hampurilaispihvin valmistus on helppoa. Tärkeintä on valita laadukas ja riittävän rasvainen jauheliha sekä kuuma pannu tai grilli. Mausteeksi riittävät suola ja pippuri.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Hampurilaispihvi

  • 400 g laadukasta naudan jauhelihaa (17 %)
  • ¾ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Hampurilaispihvi eli jauhelihapihvi grillissä tehdään helposti näin:

  1. Sekoita 400 grammaa laadukasta naudan jauhelihaa, 3/4 teelusikallista suolaa ja puoli teelusikallista mustapippuria juuri ja juuri sekaisin. Älä vaivaa massaa liiaksi.
  2. Muotoile jauhelihamassasta neljä hampurilaispihviä.
  3. Grillaa tai paista jauhelihapihvit kuumalla pannulla 8-10 minuuttia välillä käännellen.
  4. Tarjoa hampurilaispihvi hampurilaissämpylän välissä muiden mieleisten täytteiden kanssa.

Lue myös: Täydellisen hampurilaisen kaava – 7 vinkkiä

Lue myös Anna.fi: Hampurilaiset korealaisittain


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hampurilaispihvi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.