cappuccino-juustokakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Hyydytetty Cappuccino-juustokakku

Hyydytetyssä juustokakussa maistuu espresso. Kakun voi valmistaa jo edellisenä päivänä kylmään hyytymään.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Cappuccino-juustokakun pohja:

100 g kaura- tai marie-keksejä tai gluteenittomia keksejä
60 g voita

Täyte:

4 liivatelehteä
2 1/2 dl vispautuvaa vaniljakastiketta
2 rasiaa (á 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1/2 dl pika espressojuomaa (Nescafe)

Koristeeksi:

2 dl kuohukermaa
jauhettua kanelia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hyydytetty Cappuccino-juustokakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X