Cappuccino-juustokakku
Hyydytetyssä juustokakussa maistuu espresso. Kakun voi valmistaa jo edellisenä päivänä kylmään hyytymään.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Cappuccino-juustokakun pohja:
- 100 g kaura- tai marie-keksejä tai gluteenittomia keksejä
- 60 g voita
Täyte:
- 4 liivatelehteä
- 2 ½ dl vispautuvaa vaniljakastiketta
- 2 rasiaa (á 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
- 1 ½ dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ dl pika espressojuomaa (Nescafe)
Koristeeksi:
- 2 dl kuohukermaa
- jauhettua kanelia
Valmistusohje
Resepti on julkaistu Kotiliedessä 8/17.
Lisää ihania juustokakkuja:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Cappuccino-juustokakku
Hyän näköinen,mutta miten saan reseptin talteen,kun ei ole älypuhelinta?