Isoäidin lihamureke
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Isoäidin lihamureke

Lihamureke saa tässä reseptissä maukkaan täytteen. Pekoniraidoitus pitää murekkeen muodossaan ja valelee vähärasvaisesta jauhelihasta valmistetun murekkeen meheväksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Isoäidin lihamureke:

800 g jauhelihaa (80 % naudanpaistia, 20 % sianlihaa)
1 dl korppujauhoja
2 dl kermaa tai lihalientä
1 kpl kananmuna
1 tl suolaa
mustapippuria

Murekkeen täyte:

150-200 g herkkusieniä
(lisäksi kuivattuja suppilovahveroita tai torvisieniä)
1 kpl sipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
1-2 rkl voita tai öljyä
noin 1 tl suolaa
mustapippuria
1 dl persiljaa silppuna

Murekkeen päälle:

150-170 g Amerikanpekonia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Isoäidin lihamureke

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X