
Juustopiirakka ilman pohjaa
Tee juustopiirakka hyvissä ajoin, jotta maut ehtivät tasaantua. Korvaamalla jauhot mantelijauhoilla saat gluteenittoman piirakan, joka sopii kaikille vieraille. Vihreä salaatti viikunoilla raikastaa tuhdin piirakan.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Juustopiirakka ilman pohjaa:
- 50 g sulatettua voita
- ½ sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 punainen paprika
- 300 g raejuustoa
- 3-4 rkl kermaa
- 3 kananmunaa
- n. 6 dl vehnäjauhoja (tai mantelijauhetta)
- 250 g raastettua juustoa (cheddaria, emmentalia ja sinihomejuustoa)
- ½-1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ½ tl kuivattua timjamia
- ½ tl kuivattua oreganoa
- ¼ tl sweet chili savupaprikajauhetta
Päälle:
- 1 ruukku rucolaa
- 2 rkl öljyä
- ripaus suolaa
- 2-3 viikunaa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Juustopiirakka ilman pohjaa
Onko tuo jauhojen määrä oikein, kun 6dl tuntuu isolta määrältä massan sekaan?