Kana-pestopasta
Kana-pestopasta on nopea ja helppotekoinen arkiruoka. Yrttinen pestokastike maistuu taivaalliselta pastan ja mehevän broilerin seurana.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Munaton
Ainekset
Kana-pestopasta
- 300 g pastaa
- 1 dl pinjansiemeniä
- 1 rkl rypsiöljyä
- 300 g broilerin fileesuikaleita
- ½ tl suolaa
- ½ sitruunan mehu
- n. 1 dl pestoa
- 1 dl basilikan lehtiä
- 30 g parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Kana-pestopasta valmistuu helposti näin:
- Paahda desilitra pinjansiemeniä pannulla. Siirrä syrjään odottamaan.
- Mittaa ruokalusikallinen rypsiöljyä pannulle ja kuumenna. Lisää 300 grammaa maustamattomia broilerin fileesuikaleita ja paista 6–8 minuuttia. Mausta puolikkaalla teelusikallisella suolaa. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu.
- Keitä 300 grammaa pastaa pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita desilitra pestoa ja broilerin fileesuikaleet joukkoon.
- Viimeistele kana-pestopasta raastetulla parmesaanilla, paahdetuilla pinjansiemenillä ja basilikan lehdillä.
Vinkki! Tarjoa kana-pestopasta herkullisen manchego-saksanpähkinä-rucolasalaatin kera.
Lue myös Anna.fi: Härkispestopasta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kana-pestopasta