Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kana-pestopasta

Kana-pestopasta on nopea ja helppotekoinen arkiruoka. Yrttinen pestokastike maistuu taivaalliselta pastan ja mehevän broilerin seurana.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kana-pestopasta

  • 300 g pastaa
  • 1 dl pinjansiemeniä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 300 g broilerin fileesuikaleita
  • ½ tl suolaa
  • ½ sitruunan mehu
  • n. 1 dl pestoa
  • 1 dl basilikan lehtiä
  • 30 g parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Kana-pestopasta valmistuu helposti näin:

  1. Paahda desilitra pinjansiemeniä pannulla. Siirrä syrjään odottamaan.
  2. Mittaa ruokalusikallinen rypsiöljyä pannulle ja kuumenna. Lisää 300 grammaa maustamattomia broilerin fileesuikaleita ja paista 6–8 minuuttia. Mausta puolikkaalla teelusikallisella suolaa. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. 
  3. Keitä 300 grammaa pastaa pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita desilitra pestoa ja broilerin fileesuikaleet joukkoon.
  4. Viimeistele kana-pestopasta raastetulla parmesaanilla, paahdetuilla pinjansiemenillä ja basilikan lehdillä.

Vinkki! Tarjoa kana-pestopasta herkullisen manchego-saksanpähkinä-rucolasalaatin kera.

kana-pestopasta

Lue myös Anna.fi: Härkispestopasta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kana-pestopasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.